Left Floating
Mobile Top Curve

Toegang tot de website

Laatst aangepast op 13 januari 2020.

1. WELKOM

Wij zijn Conversal, gekend als Conversal BV, gevestigd te 9320 Erembodegem, Burgemeester De Cocklaan 10 bus 11, met ondernemingsnummer 0848.529.769.

In deze algemene voorwaarden worden de spelregels beschreven op basis waarvan wij toegang tot de website verlenen en u van onze website gebruik kunt maken. U aanvaardt deze algemene voorwaarden door gebruik te maken van onze website.

In ons Privacybeleid en Cookiebeleid leggen we uit welke persoonlijke informatie wij verzamelen en hoe wij deze gebruiken en delen om onze dienstverlening te verbeteren

2. INTELLECTUELE EIGENDOM

De inhoud van deze website, met inbegrip van onder meer de merken, logo’s, tekeningen, modellen, data, product- of bedrijfsnamen, bronbestanden, teksten en beelden, zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren ons of rechthoudende derden toe.

3. ONZE AANSPRAKELIJKHEID

De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en omvat geen persoonlijk, professioneel of juridisch advies.

De inhoud van de website kan zonder aankondiging aangepast, gewijzigd of aangevuld worden. Wij geven geen garanties voor de goede werking van de website of voor de volledigheid en juistheid van de beschikbare informatie. Wij kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website, of voor enige vorm van (rechtstreekse of onrechtstreekse) schade die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website en de hierop beschikbare informatie.

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina’s van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan, waarvoor wij niet aansprakelijk kunnen gehouden worden.

4. TOEPASSELIJK RECHT

Het Belgisch recht is van toepassing op deze website. Bij een geschil zijn de rechtbanken van Gent, afdeling Dendermonde uitsluitend bevoegd.

Conversal In Vergadering Conversal Marketing Team Conversal werkt Projects In Actie Conversal Staat Klaar
Top Left Curve
Home Curve

Bespreek jouw project

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul vrijblijvend het formulier in en we nemen snel contact op.

  • Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.